-
A
+
Start
Inspekcja weterynaryjna
Powrót
Kierownictwo
Struktura organizacyjna
Zadania inspekcji
Deklaracja dostępności
Informacje dla osób niesłyszących
ETR - tekst łatwy do czytania
Praca
Zamówienia publiczne
Ogłoszenia
Ogłoszenia o skałdnikach majątku
Regulamin
Badanie mięsa
Badanie mięsa - Lekarze Wyznaczeni
Badania na obecność włośni - Wykaz placówek
Informacje dla rolnika
Skargi, wnioski, petycje
Kontrole urzędowe
Komórki organizacyjne
Powrót
Zdrowie i ochrona zwierząt
Afrykański Pomór Świń (ASF)
Afrykański Pomór Świń - Ulotki
Choroby nie znają granic
Wysoce zjadliwa grypa ptaków (HPAI)
Wysoce zjadliwa grypa ptaków - ulotki
Sytuacaj epidemiczna włośnicy dzików
Szczepienie zwierząt wolno żyjących
Transport zwierząt
Rejestry
Schroniska dla zwierząt
Zwalczanie chorób zakaźnych
Podróże ze zwierzętami towarzyszącymi
Handel / Obrót zwierzętami
Bezpieczeństwo żywności
Prawo żywnościowe
Produkcja i sprzedaż
Rejestry podmiotów
Ubój na użytek własny
Rzeźnie rolnicze
Znakowanie produktów rybołówstwa
Pasze i utylizacja
Higiena pasz
Stosowanie antybiotyków
Żywienie zwierząt
Uboczne produkty
Farmacja
Opracowania dla lek. wet. wolnej praktyki
Wycofane produkty lecznicze
Wykaz leków weterynaryjnych
Przepisy
Wykaz wyrobów do diagnostyki in vitro
Rejestr hurtowni
Wykaz zakładów leczniczych
Zgłaszanie podm. prow. obrót bez recepty
Audyt kontroli urzędowych
Roczny program audytów
Zadania
Jednostki podległe
Powrót
PIW Bytów
PIW Chojnice
PIW Człuchów
PIW Gdynia
PIW Kartuzy
PIW Kościerzyna
PIW Kwidzyn
PIW Lębork
PIW Malbork
PIW Nowy Dwór Gdański
PIW Pruszcz Gdański
PIW Puck
PIW Słupsk
PIW Starogard Gdański
PIW Tczew
PIW Wejherowo
Laboratorium ZHW
Powrót
Aktualności ZHW
Informacje i kontakt
Certyfikat akredytacji
Zakres badań ZHW
Cennik badań lab.
Kryteria przyjmowania próbek do badań
Włośnie, włośnica
Umowy na badania
System Zarządzania Jakością
Praktyki zawodowe/staże w ZHW Gdańsk
Historia ZHW w Gdańsku
RODO
Powrót
Przetwarzanie danych osobowych
Rekrutacja
Dostęp do informacji publicznej
Zamówienia publiczne
Monitoring wizyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Powrót
Sekretariat
Administracja
Księgowość
Obsługa prawna
Zdrowie i ochrona zwierząt
Audyt kontroli urzędowych
Bezpieczeństwo żywności
Pasze i utylizacja
Farmacja
Ochrona informacji niejawnych
Rzecznik prasowy
ZHW Gdańsk
Zgłoszenie nieprawidłowości
Strona główna
Komórki organizacyjne
Bezpieczeństwo żywności
Ubój na użytek własny
Ubój na użytek własny
-
Ubój na użytek własny w gospodarstwie - poradnik